SEO-optimering får ditt förtag att växa

Använder Google

0 /10

Därför behöver ni synas

Bara i Sverige görs det mer än 55 miljoner Googlingar varje dag! Många av dessa sökningar är personer som letar efter produkter och tjänster. För att nå ut med information om ditt företag är det därför livsviktigt att du syns när någon ”Googlar”. Google är Sveriges största köp och marknadskanal och för många företag är detta redan deras främsta investering.

Din Partner för Digital Framgång

Med över 20 års erfarenhet och fler än 800 framgångsrika projekt i vår portfolio, har vi hjälpt små och medelstora företag att öka sin digitala närvaro och lönsamhet. Vår process är enkel och effektiv, från den initiala konsultationen till den slutliga lanseringen av din hemsida. Vi arbetar nära med våra kunder för att förstå deras unika behov och mål, och vi anpassar våra lösningar för att säkerställa maximal effekt och avkastning på investeringen.

Arbetsgång

SEO-arbetsgång

Sökordsanalys, innehållsoptimering, teknisk SEO, länkstrategi, mätning och bevakning samt regelbunden rapportering och avstämning.

SEO-Analys

Vi kartlägger sökord och genomför sökordsanalys för varje kategori. En sökordsplan skapas baserat på volym, ranking och konkurrens.

Innehållsoptimering

Hemsidans innehåll måste vara relevant för sökorden. Våra copywriters skriver SEO-anpassade texter eller ger tydliga direktiv för självgjord text.

Teknisk SEO

Vi anpassar era målsidor tekniskt. Åtgärdar brister, installerar SEO-plugins och optimerar meta titlar, H1, H2 för sökordsynlighet.

Länkstrategi

Vi riktar länkar mot er hemsida. Skribenter skapar SEO-anpassade texter på länkande webbplatser för relevanta och starka länkar.

Mätning & bevakning

Vi sätter upp spårning för att mäta avkastning. Via kundportalen kan ni följa utvecklingen med Google Analytics och Search Console.

Rapportering

Projektledaren bokar avstämningssamtal för att gå igenom arbete och resultat. Ranking, trafik och försäljning jämförs med startläget.