E-handel

Framgångsrik Onlineförsäljning

Vill du börja sälja på nätet? Att starta en webbshop är idag enklare än någonsin. Nyckeln till ett framgångsrikt e-handelsprojekt är att samarbeta med en stabil leverantör som kan leverera allt du behöver. E-handel är mer än bara en webbutik; det är viktigt att butiken är sökmotoroptimerad så att dina kunder hittar dig på Google. Effektiva affärssystem som underlättar bokföringen sparar tid och låter dig fokusera på dina kunder.

SEO OPTIMERAD ANVÄNDARVÄNLIG SNABB

Framgångsrik webbutik

4.7/5
4.7 Ratings

Våra omdöme

Vi är mycket nöjda med design, kommunikation och service från Hemsidaseo. De är mycket professionella, effektiva och erbjuder även personlig service med förståelse och tålamod. Vi rekommenderar varmt Hemsidaseo om någon behöver bygga en ny hemsida. Tack så mycket för hjälpen.
Jessie van
Dort
Är så himla nöjd med hemsidan och… Är så himla nöjd med hemsidan och kontakten vi haft. Super snabb och lyhörd. Kan varmt rekommendera Hemsidaseo
Helfin
Skönhet
Se mer

E-handelstjänster: Från Start till Mål

Vi har lanserat många e-handelsplatser och är experter på plattformar som OpenCart och Magento. Vi vet hur man installerar och konfigurerar dessa plattformar på bästa sätt, så du kan vara säker på att få en snabb, sökmotoroptimerad och stabil webbshop. Om du redan har en webbshop och vill migrera data från ett befintligt system, kan vi integrera dessa och hjälpa dig att konvertera och importera din data till ditt nya e-handelssystem. Detta innebär att du snabbt kan dra nytta av de moderna funktionerna som dagens e-handelssystem erbjuder.

Varje E-handels Mål: Försäljning

Vi har lång erfarenhet av att skapa lösningar för både B2C och B2B e-handel. Skillnaderna mellan dessa är oftast små, som specifika betallösningar och kundspecifika rabatter. Det viktigaste är att integrera webbshoppen med dina befintliga datasystem. Vår kombination av användarvänlighet och teknisk kompetens gör att vi kan skapa e-handelslösningar som är enkla att hantera för dig som ansvarar för webbplatsen.

Utbildning och Support

Vi erbjuder omfattande utbildningar för alla våra e-handelskunder. Som kund har du alltid tillgång till vår support via telefon eller e-post, alla arbetsdagar, året om. Våra resurser inkluderar:

  • Komma-igång videos
  • Fullständig manual
  • Guide för sökmotoroptimering av din webbshop
  • Checklista inför lansering
  • Dokumentation över extramoduler och betalningskopplingar

Våra E-handelsplattformar

Drift och Webbhotell
Vi erbjuder kostnadseffektiva driftlösningar med hög kvalitet. Vi anpassar servern efter din e-handelsplattform för att säkerställa bästa prestanda och säkerhet, så att du kan fokusera på att driva din verksamhet utan att oroa dig för tekniska problem.

Design
Vi erbjuder unik design som skapar en kundupplevelse som leder till köp och gör att användaren känner sig trygg. En väl utformad webbshop gör att dina kunder blir nöjda och gärna kommer tillbaka.

Lönsam E-handel
Vi hjälper dig att maximera plattformarna OpenCart och Magento för att omvandla besökare till intäkter. När din webbshop är klar kan du enkelt uppdatera all information via en vanlig webbläsare. Du behöver inga särskilda tekniska kunskaper; det mesta går att redigera lika enkelt som i ett Word-dokument.